Albóndigas proteicas de la abuela (Vegan)

Albóndigas proteicas de la abuela (Vegan)

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to prepare a special dish, Albóndigas proteicas de la abuela (Vegan). One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas proteicas de la abuela (Vegan) is one of the most favored of recent trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It is easy, it is quick, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic. Albóndigas proteicas de la abuela (Vegan) is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas proteicas de la abuela (Vegan), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas proteicas de la abuela (Vegan) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas proteicas de la abuela (Vegan) is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas proteicas de la abuela (Vegan) estimated approx 50 minutos.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Albóndigas proteicas de la abuela (Vegan) using 18 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.

Os acordáis de la frase”hay lentejas, si quieres las comes y sino las dejas”? Cuantas veces se la habré escuchado a mi abuela ^^ Aprovechando restos de lentejas, de arroz y verdura!
Pues hoy las traigo en formato de albóndiga, con proteína completa y llena de minerales y vitaminas.
Os animo a pasaros por mi instagram o blog para ver más recetas.
Apunta!
#LoCocinoNoLoTiro

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas proteicas de la abuela (Vegan):

  1. 400 g lentejas cocidas
  2. 100 g arroz integral
  3. 60 g cacahuetes molidos
  4. 1/2 cebolla
  5. 1 vaso espinacas limpias y picadas
  6. Comino
  7. 3 cucharadas semillas de lino molidas
  8. 6 cucharadas agua aproximadamente
  9. Sal
  10. Aceite de oliva (AOVE)
  11. Salsa
  12. Aceite Aove
  13. 1/2 cebolla de antes ;)
  14. 1 diente ajo
  15. 6 zanahorias
  16. 1 vaso vino blanco dulce
  17. 2 vasos Agua
  18. Sal

Instructions to make to make Albóndigas proteicas de la abuela (Vegan)

  1. Cocemos las lentejas y el arroz. Escurrimos y reservamos.
    Picamos media cebolla. Reservamos
  2. El siguiente paso es hacer nuestro "pegamento", las yemas de huevo veganas. Cogemos las 3 cucharadas de semillas de lino y las ponemos en un bol grande con el agua, removiendo hasta que quede una pasta algo líquida.
  3. Ahora mezclamos todo lo anterior en el bol, más las espinacas y cacahuetes y echamos la sal y una pizca de comino. Tiene que quedar pegajoso pero no líquido, como en la foto.
  4. En un plato hondo ponemos pan rallado. Hacemos bolitas con la masa y las pasamos por este.
    Cuando estén todas, las echamos en la freidora sin aceite (yo las pulverizo aceite por encima) o en la sartén, con toda la base cubierta de aceite, para freírlas.
  5. Salsa para las albóndigas veganas
  6. Primero troceamos los ingredientes en el orden de la lista de ingredientes.
    Pochamos la cebolla en un cazo con un poco de aceite.
  7. Incorporamos el ajo y las zanahorias.
    Ahora vamos a echar el vino, y dejar unos minutos a que evapore el alcohol.
    Echamos el agua y la sal.
  8. Cocinamos durante 10 minutos, hasta que se hunda el tenedor en la zanahoria. Se pasan por la batidora, hasta que quede una salsa al gusto. A mí me gusta más bien espesa, pero si la quieres más líquida, puedes echar un poco más de agua y listo!

As your experience and confidence grows, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet regimen to your individual preferences with time. Whether you wish to offer a recipe that utilizes fewer or even more components or is a little essentially spicy, you can make simple changes to achieve this objective. In other words, begin making your dishes on schedule. When it comes to basic food preparation skills for newbies you do not require to discover them yet just if you grasp some straightforward food preparation methods.

This isn't a full guide to quick as well as very easy lunch recipes however its excellent food for thought. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Simple Way to Make Speedy Albóndigas proteicas de la abuela (Vegan). Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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