Pastel de lentejas y verduras

Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Pastel de lentejas y verduras. One of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Pastel de lentejas y verduras is one of the most popular of recent trending foods on earth. It is easy, it is fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. Pastel de lentejas y verduras is something that I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Pastel de lentejas y verduras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de lentejas y verduras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pastel de lentejas y verduras is muchos. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Pastel de lentejas y verduras using 11 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.
Les comparto esta receta muy saludable y muy rica. Pueden modificar alguna verdura y agregar otras ,me encantó este pastel queda de verdad muy rico.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pastel de lentejas y verduras:
- 1 zapallo kabutiá
- 1 paquete lentejas de 400 gramos
- 1 choclo
- 2 morrones rojos chicos
- 2 morrones verdes chicos
- 5 zanahorias
- 2 tomates
- 1 cebolla
- 1 poco Salsa de tomate
- Caldos de verdura
- Sal y condimentos a gusto
Instructions to make to make Pastel de lentejas y verduras
- Las lentejas dejarlas en remojo un rato! Mi zapallo no era muy grande pero no tenía más. Picarlo y pelarlo. Cocinarlo un poco tiene que estar apenas tierno. Yo lo hice con el complemento vaporizador de essen y también aproveche a cocinar el choclo.



- En un sartén rehogar la cebolla, agregar los morrones a mí me gusta ponerlo en tiras, luego agregar la zanahoria rallada.



- Cuando el zapallo estaba algo tierno lo saqué enseguida y deje enfriar le agregue sal. Puse las lentejas previamente remojadas y seguí la cocción al vapor junto al choclo. Al sartén agregar los tomates picados y los caldos de salsa y verdura (yo usé unos caseros que los tenía en el frezzer).



- Luego agregué las lentejas algo tiernas no estaban del todo cocidas. Verificar que tenga salsa o jugo siempre el sartén no demasiado pero que las lentejas terminen de cocinarse en esa salsa que se forma. Salar y condimentar a gusto. De último agregué el choclo bien picado.



- El olorcito que sale es increíble deseando probarlo estoy 🤤. Ir mezclando cada tanto. Cuando veamos que casi están las lentejas no agregar más agua ya que debe quedar algo sequito.


- Preparar la salsa blanca pueden ver como la hago si la buscan en mis recetas! Cuando tenemos listo todo comenzamos a armar el pastel. En una fuente grande para horno colocamos la preparación de las lentejas en abundante cantidad, luego con un tenedor presionamos apenas para que quede algo parejo, colocamos el zapallo encima y de último la salsa blanca. Llevamos al horno por 15 minutos a 180 grados luego 5 minutos más solo calor arriba.



- Aviso por si lo hacen, no completar demasiado la fuente porque al hervir comienza a largar algo de jugo y se puede desparramar hacía el horno. Les muestro adentro como quedó. Me encantó como queda el pastel muy recomendable.



- A mí me sobró una parte del relleno porque mi zapallo no era muy grande, si no me daba para hacer 2 fuentes es muy rendidora la receta.
As your experience and confidence expands, you will discover that you have extra natural control over your diet regimen as well as adapt your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you want to serve a recipe that makes use of fewer or more components or is a little essentially zesty, you can make straightforward modifications to achieve this goal. To put it simply, begin making your recipes on time. As for fundamental food preparation skills for beginners you don't require to learn them however only if you grasp some simple food preparation techniques.
This isn't a complete overview to fast and easy lunch recipes but its great food for thought. Hopefully this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare delicious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this special food Steps to Make Super Quick Homemade Pastel de lentejas y verduras. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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