Lentejas tradicionales en Mambo

Lentejas tradicionales en Mambo

Hello everybody, it's me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Lentejas tradicionales en Mambo. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Lentejas tradicionales en Mambo is one of the most favored of current trending foods on earth. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. Lentejas tradicionales en Mambo is something which I've loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Lentejas tradicionales en Mambo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lentejas tradicionales en Mambo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Lentejas tradicionales en Mambo is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Lentejas tradicionales en Mambo estimated approx 65 minutos.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Lentejas tradicionales en Mambo using 18 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.

Hacer un guiso de lentejas en el robot de cocina Mambo de Cecotec es una muy buena opción. Es más cómodo que prepararlas de la manera habitual, sobre todo porque se ensucia menos y no hay que estar pendiente junto al guiso. De tiempo se tarda más o menos lo mismo, una hora si no las queremos hacer en olla rápida y con un buen sofrito de verduras. Otro punto a favor es que salen con más caldo, y eso en casa es lo que más nos gusta. Si se usan lentejas pardinas no es necesario tenerlas en remojo previamente, a nosotros nos quedan igualmente tiernas.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Lentejas tradicionales en Mambo:

  1. 400 g lentejas pardinas
  2. 1 cebolla mediana
  3. 125 g pimientos del piquillo
  4. 1/2 pimiento verde italiano
  5. 2 zanahorias
  6. 3 dientes ajo
  7. 1 tomate
  8. 1 patata
  9. 50 ml aceite de oliva
  10. 1 pastilla caldo de carne
  11. al gusto Sal
  12. 1 cucharadita pimentón dulce
  13. 1/2 cucharadita cominos molidos
  14. 1 pizca pimienta negra molida
  15. 2 hojas laurel
  16. 1.2 litros agua
  17. 125 g chorizo picante ibérico
  18. 50 g morcilla ibérica

Steps to make to make Lentejas tradicionales en Mambo

  1. Troceamos las verduras y las añadimos a la jarra de la Mambo con las cuchillas. Dejamos la patata y una zanahoria para incorporarlas después como tropezones. Programamos para picar las verduras 15 segundos sin temperatura a velocidad 8 sin calor. Si no las queréis tan trituradas con 8 seg. es suficiente. Ahora añadimos el aceite de oliva y cocinamos el sofrito 2 minutos, a velocidad 2, temperatura 100°, velocidad 2 y potencia calorífica 7.
  2. Continuamos agregando las especias, las hojas de laurel, la patata troceada y la chacina en rodajas no muy gruesas. Cocinamos un poco más ya con las especias antes de echar el agua, 1min., a 80°, velocidad 2 y potencia de calor 8.
  3. Seguidamente incorporamos el agua, la pastilla de caldo de carne o verduras, un poco más de sal y las lentejas. Las cocinamos 60 minutos, a 100°, sin velocidad y con potencia calorífica 8. Así no se nos van a pegar.
  4. Y como podemos observar nos van a quedar con un caldito espectacular como debe ser. Y ya estarán listas después de dejarlas reposar unos cinco o diez minutos. Buen provecho a todos.

As your experience and self-confidence expands, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet and adjust your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or more active ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make basic adjustments to accomplish this goal. To put it simply, start making your recipes on schedule. When it comes to fundamental food preparation abilities for beginners you do not need to learn them but only if you understand some straightforward cooking techniques.

This isn't a complete overview to quick and also simple lunch recipes however its good something to chew on. With any luck this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Ultimate Lentejas tradicionales en Mambo. Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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